Terug naar de resultaten
Te huur
Koelmalaan 350 2.09 in Alkmaar 1812 PS

Koelmalaan 350 2.09

1812 PS Alkmaar
Huurprijs € 2.475,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

De TelefoonCentrale is het bruisend middelpunt van ondernemend & creatief Alkmaar én omstreken.

Gelegen aan de Alkmaarse ringweg, op een steenworp afstand van het knooppunt van de A9 en grenzend aan de Alkmaarse binnenstad, biedt het een goede uitvalbasis voor bedrijven uit de hele regio.

Het nieuwe leven dat in deze oude centrale bruist, heeft als fundering ‘het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 280 m² In units vanaf 280 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

De TelefoonCentrale is het bruisend middelpunt van ondernemend & creatief Alkmaar én omstreken.

Gelegen aan de Alkmaarse ringweg, op een steenworp afstand van het knooppunt van de A9 en grenzend aan de Alkmaarse binnenstad, biedt het een goede uitvalbasis voor bedrijven uit de hele regio.

Het nieuwe leven dat in deze oude centrale bruist, heeft als fundering ‘het nieuwe werken’, innovatie en kruisbestuiving meegekregen. Een broedplaats waar kunst, cultuur en bedrijfsleven elkaar vinden. Resultaat is een energiek, modern centrum met tal van creatieve en vooruitstrevende bedrijven.

In dit bijzondere kantoorgebouw is een unit van maar liefst 280 m² BVO (224 m² VVO) op de 2e verdieping (unit 2.09) beschikbaar. Het betreft een fraaie ruimte met een hoogplafond en een industriële afwerking. De ruimte is uitgerust met een eigen pantry, verlichting en een ingebouwde vergaderruimte. Tevens is er een archief-/opslagzolder aanwezig. Wat de ruimte ook bijzonder maakt is dat deze beschikt over een eigen balkon/dakterras van circa 20 m².

Servicekosten:
De servicekosten voor de huurders van de 2e verdieping bedragen € 35,- per m² BVO per jaar exclusief omzetbelasting. Deze servicekosten bestaan o.a. uit: gas, water, elektra, schoonmaak, onderhoud en keuring van de liften, afvalverwerking, groenonderhoud en beveiliging.

Naast de unit die u huurt, kunt u tevens gebruik maken van alle faciliteiten die De TelefoonCentrale u biedt.

Toeslag algemene ruimten:
In de huurprijs is reeds een toeslag voor regulier (niet-commercieel) gebruik van de algemene ruimten verwerkt (BVO-VVO). De toeslag van de algemene ruimten dekt het verschil tussen de bruto vierkante meters van het complex en de door u gehuurde ruimte. De algemene ruimten omvatten onder andere de entreehal, sanitaire ruimten op alle verdiepingen, pantry's en ontsluitingen.

Glasvezel internet:
Door verhuurder is in het pand geïnvesteerd in een snelle glasvezel verbinding. Deze kan elke huurder worden aangeboden voor gereduceerd tarief. Een aansluiting met een snelheid (up en down) van 100 Mbit 1:10 (incl. Firewall, shared extern IP) kan voor € 39,- per maand exclusief BTW worden aangeboden. Op verzoek kunnen wij u hiervan meer informatie toezenden.

Afwerking niveau:
De ruimte wordt grotendeels afgewerkt aan de huurder overgedragen. De ruimte is voorzien van installaties en de juiste aansluitingen voor elektra en data. Het pand is voorzien van vloerafwerking en wordt in huidige staat opgeleverd. Op deze manier ontstaat een speelse open structuur, waarbij de unieke structuur in het pand wordt benadrukt. De sfeerbeelden in deze aanmelding dienen ter illustratie.

Wordt De TelefoonCentrale ook de nieuwe vestigingsplaats van uw bedrijf? Wilt u een kijkje nemen op de locatie? Neemt u dan contact met ons op!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.475,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Bouwjaar toelichting 2011 gerenoveerd Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 280 m² Diversen In units vanaf 280 m² Locatie toelichting Aan Ringweg Alkmaar Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
280 m²
In units vanaf
280 m²
Aantal verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, verwarming
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Turnkey
Ja
Route van naar Koelmalaan 350 2.09, 1812 PS Alkmaar

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.