Terug naar de resultaten
Te huur
Koedijkerstraat 29 in Alkmaar 1823 CR

Koedijkerstraat 29

1823 CR Alkmaar
Huurprijs € 4.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

• Multifunctionele ruimte gelegen op Overstad
• Oppervlakte totaal ca. 1.000 m² BVO, verdeeld over begane grond en de 1e verdieping
• Frontbreedte ca. 12 meter.
• Prima bereikbaarheid per auto als openbaar vervoer

Het Object:
Multifunctioneel bedrijfsobject verdeeld over 2 verdiepingen. De ruimte is te gebruiken als detailhandel-/showroom ruimte, maar ook als...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1000 m² In units vanaf 1000 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

• Multifunctionele ruimte gelegen op Overstad
• Oppervlakte totaal ca. 1.000 m² BVO, verdeeld over begane grond en de 1e verdieping
• Frontbreedte ca. 12 meter.
• Prima bereikbaarheid per auto als openbaar vervoer

Het Object:
Multifunctioneel bedrijfsobject verdeeld over 2 verdiepingen. De ruimte is te gebruiken als detailhandel-/showroom ruimte, maar ook als bedrijfspand met kantoorruimte. Het is gelegen op goede doorgaande locatie en op loopafstand van het NS-station Alkmaar Centrum. De bereikbaarheid van het industrieterrein Huiswaard-Overstad per auto is goed te noemen.

Indeling:
Het pand heeft een oppervlak van circa 538 m² op de begane grond en ca. 438 m² op de 1e etage. De gevel heeft een breedte van ca. 12 meter.
Voorin de winkel is een grote vide van 100 m² wat een fraai ruimtelijk effect geeft.

Ligging:
In de nabije omgeving zijn grootschalige detailhandelszaken gevestigd, zoals onder andere: Borst Bedden, WoonOutlet, Van Til, Jysk, Kwantum/Leenbakker, Mobi, Karwei, Aldi, Action, diverse keukenzaken, Mediamarkt, de BCC en een tankstation.

Het object is gunstig gelegen op industrieterrein Huiswaard-Overstad, met een diversiteit van winkels-kantoren-appartementen en bedrijven in de directe omgeving. Op steenworpafstand zijn bioscoopcomplex Vue, Flamingo Casino en poppodium Victorie gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het pand is goed bereikbaar van 2 zijden, vanaf de Koedijkerstraat alsmede de Zijperstraat, welke beiden in de afgelopen jaren een metamorfose hebben ondergaan. De bereikbaarheid zowel per auto als per openbaar vervoer is goed te noemen. Er is voldoende paarkeergelegenheid op eigen terrein, alsmede betaald parkeren in de directe omgeving.

Oppervlakten:
Begane grond
Bedrijfsruimte / showroom 538 m² BVO
1e verdieping
Showroom / kantoorruimte 438 m² BVO
Totaal 976 m² BVO

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg.

Servicekosten:
Niet van toepassing, huurder wordt zelf contribuant bij de verschillende nutsbedrijven.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurprijs te belasten met omzetbelasting. Er wordt vanuit gegaan dat kan worden geopteerd voor een BTW-belaste huur en het door huurder gehuurde kantoorruimte wordt gebruikt voor meer dan 90% voor aftrekgerechtigde prestaties. In verband hiermee zal jaarlijks van huurder een verklaring worden gevraagd. Indien huurder niet aan het criterium voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Betaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst in één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatstgeldende huurprijs.

Bankgarantie/Waarborgsom:
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1000 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 1200 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1000 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1000 m²
In units vanaf
1000 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
1200 cm
Verdiepingen
2
Showroom
Ja
Route van naar Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.