Terug naar de resultaten
Koop / huur
Stationsweg 60 in Alkmaar 1815 CD

Stationsweg 60

1815 CD Alkmaar
Vraagprijs € 495.000,- k.k. Huurprijs € 3.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

• Circa 315 m² winkelruimte met een opslag in de kelder van 21 m²
• Gelegen op drukke locatie tegenover NS station Alkmaar Centraal
• Frontbreedte circa 11 meter

Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 315 m² VVO. Aan de voorzijde is de entree met 2 openslaande deuren. Aan beide zijden van de entree is er etalageruimte aanwezig. De totale breedte van de voorpui...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 336 m² In units vanaf 336 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

• Circa 315 m² winkelruimte met een opslag in de kelder van 21 m²
• Gelegen op drukke locatie tegenover NS station Alkmaar Centraal
• Frontbreedte circa 11 meter

Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 315 m² VVO. Aan de voorzijde is de entree met 2 openslaande deuren. Aan beide zijden van de entree is er etalageruimte aanwezig. De totale breedte van de voorpui is circa 11 meter.
In het souterrain is een opslagruimte aanwezig van circa 21 m². Deze is bereikbaar via de achteringang.

Verhuurder is momenteel bezig met het verbouwen van de ruimte. Hierbij wordt het sanitair en de keuken geheel vernieuwd, de plafonds worden aangepast en er wordt schilderwerk uitgevoerd.

De ruimte heeft een gemengde bestemming. Indien u vragen heeft inzake het door u voorgenomen gebruik dan vernemen we dat graag.

De oplevering is geheel in overleg. De verkopende partij is tevens de gebruiker. Het voor een korte periode terughuren van de locatie door verkoper is bespreekbaar.

Indeling:
De entree is gelegen aan de Stationsweg. De winkelruimte is een open ruimte welke nader ingedeeld kan worden. Momenteel is het achterste deel van de winkel opslagruimte, maar ook dit kan bij de winkel worden betrokken.

Via de achteringang (Sint Antoniusstraat) is de berging in het souterrain bereikbaar.

Ligging:
De winkel is gelegen direct tegenover het station. Op dit deel van de Stationsweg zijn diverse bedrijven gevestigd. Dit varieert van winkels, kantoren tot horecabedrijven.
De Stationsweg is een zeer drukke locatie waar veel verkeer en voetgangers langs komen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend. Zowel met de auto als met openbaar vervoer en de fiets is de locatie makkelijk aan te rijden.

Oppervlakten:
Winkelruimte 315 m²
Berging in kelder 21 m²
Totaal 336 m²

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de koop- of huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Alkmaar
Sectie: C
Nummer: 7633 A7

Het object betreft een appartementsrecht wat onderdeel uitmaakt van de VVE. Deze VVE omvat de winkelruimten alsmede de bovengelegen woningen.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, voorzien van:
- Systeemplafonds met verlichting
- Verwarming
- Sanitair

Aanvaarding:
In overleg nader te bepalen.

Servicekosten:
Alle eigenaren betalen servicekosten voor onder andere opstalverzekering en toekomstig onderhoud.
De servicekosten bij koop bedragen € 410,- per maand.
De servicekosten voor huur zijn afhankelijk van het af te spreken dienstenpakket.

Kosten koper:
De koop is k.k. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht wordt bij koper. Er is geen BTW van toepassing.

Ouderdomsclausule:
Koper is bekend dat het verkochte ouder is dan 30 jaar en is bekend met de dienovereenkomstige staat van het pand. Koper aanvaardt alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het onroerend goed, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties. Ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normale gebruik van het verkochte.

Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermede bekend te zijn en vrijwaart verkoper van alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Bankgarantie/Waarborgsom:
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 495.000,- kosten koper Huurprijs € 3.500,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Huur is bespreekbaar BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 336 m² Verkoopoppervlakte 315 m² Frontbreedte 1100 cm Diversen In units vanaf 336 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
336 m²
In units vanaf
336 m²
Verkoop vloeroppervlakte
315 m²
Frontbreedte
1100 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Stationsweg 60, 1815 CD Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.