Magneet Makelaars BV

Geesterweg 1 M
1815 CR Alkmaar
Tel: 072-5096070
info@magneetmakelaars.nl
Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 1.250,- p.m.
Scharlo 37 in Alkmaar 1815 CN

Omschrijving

• Ca. 80 m² winkelruimte op prima zichtlocatie
• Frontbreedte ruim 4,50 meter
• Gelegen op loopafstand van Centraal station en langs looproute richting binnenstad
• Diverse gebruiksmogelijkheden
• Ruimte word v.v. nieuwe pui en volledig verbouwd

Circa 80 m² winkel-/kantoorruimte met toegang tot de kleine kelderruimte (circa 9 m²). Het pand kent diverse bedrijfsvoeringen, zoals dienstverlening, kantoren, cultuur en ontspanning, maatschappelijk, sportvoorzieningen en detailhandel).

Op dit moment wordt de ruimte volledig verbouwd en voorzien van een nieuwe pui voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas, systeemplafonds met verlichting, wand afwerking, etc. Uw wensen kunnen op dit moment nog worden meegenomen in de verbouwing.

Indeling:
Winkelruimte circa 80 m², toegang tot de kelderruimte ter grootte van circa 9 m². Aan de achterzijde van het pand zijn een pantry en toilet aanwezig. Via de winkel of vanaf de straatzijde is de achtertuin bereikbaar middels een afgesloten poort.

Ligging:
De winkel ligt langs de aanrijroute naar de binnenstad van Alkmaar, op een zeer drukke passantenlocatie. Het Centraal Station ligt op enkele honderden meters loopafstand.
Bereikbaarheid:
De ruimte is goed bereikbaar zowel per auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan op diverse betaalde parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Oppervlakten:
Begane grond Winkelruimte 80 m²
Kelderruimte Opslagruimte 9 m²

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd, voorzien van:
- Systeemplafond met verlichting
- Nieuwe pui voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas
- Strakke wanden

Huurtermijn:
In overleg te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg, kan op korte termijn.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Frontbreedte 450 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2