Onderhandelen en Heronderhandelen
De onderhandelingen over de huurvoorwaarden en condities wordt ons inziens veel te vaak, te licht opgevat. Maar al te vaak horen wij (helaas) achteraf dat een huurder niet tevreden is. En na enig doorvragen komen wij er dan meestal achter dat de onderhandelingen eigenlijk een eenrichtingsverkeer waren met de verhuurder. Waarbij de huurder ondergesneeuwd wordt door de verhuurder of zijn makelaar. Het is daarom onbegrijpelijk dat ondernemers geen specialist in de hand nemen om deze zeer belangrijke onderhandelingen uit te laten voeren. De onderhandelingen behelzen veel meer dan alleen een gesteggel over de huurprijs en de huurtermijn. Er komen veel meer zaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan de opleververplichting aan het einde van de huurovereenkomst.

Minder huur betalen?
Bent u van mening dat u teveel huur betaald? Dan heeft u waarschijnlijk gelijk. Indien u over de helft van de looptijd van uw huurovereenkomst bent dan zijn er kansen om de huurprijs aanzienlijk te verlagen. Wij voeren geheel vrijblijvend een huurscan voor u uit om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn. Circa 60% van alle hurende bedrijven in Nederland hebben de mogelijkheid om een huurprijsverlaging te bedingen bij hun verhuurder. 

No Cure No Pay
Wij verlenen onze diensten op basis van de voor u te realiseren besparing. Geen besparing op de kosten, voor u, betekent geen vergoeding voor ons: No Cure, No Pay. Omdat wij overtuigd zijn van onze kennis en expertise op de zakelijke onroerend goed markt, durven wij deze afspraak met u te maken. Zodat u weet, dat wij er alles aan doen om een ideaal pand te vinden of om een zo gunstig mogelijke huurovereenkomst af te sluiten. Als het resultaat positief is dan brengen wij een percentage, van uw besparing, in rekening. Wilt u weten welk percentage en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.