Een bedrijfsobject verkopen of verhuren?
Indien u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren, dan wilt u dat natuurlijk onder de meest optimale condities doen. Een gedegen aanpak is dus noodzakelijk. Magneet Makelaars stelt graag een plan voor u op en voert dit samen met u uit. U bent dan verzekerd van een professionele begeleiding, een goed (zoekers-)netwerk, actuele informatie en een sterke onderhandelingspositie.

Waardebepaling
Om tot een waardebepaling van uw bedrijfsobject te komen, worden verschillende factoren die van invloed zijn op de waarde van het object geïnventariseerd. Dit zijn onder andere de bereikbaarheid, de locatie, staat van onderhoud, courantheid en ontsluiting van het object.

Verkoop-/verhuurstrategie
Zodra de waarde van uw bedrijfsobject is bepaald, wordt de verkoop-/verhuurstrategie in overleg met u bepaald. Tevens wordt een promotiebudget vastgesteld. Magneet Makelaars meldt vervolgens het object aan bij het makelaarsuitwisselingssysteem, Fundainbusiness, etc. Bovendien zijn wij vaak al bekend met voorgenomen verhuisbewegingen van ondernemers en kunnen hierdoor in een vroegtijdig stadium vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Wilt u meer informatie over het verkopen of verhuren van een bedrijfsobject of over de werkwijze van Magneet Makelaars, neemt u dan gerust contact met ons op!