Regionaal samenwerkingsverbandMagneet Makelaars is lid van de G7 BedrijfsMakelaarsGroep. Binnen de G7 bundelen wij onze krachten om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. De G7 BedrijfsMakelaarsGroep bestaat uit acht vooraanstaande bedrijfsmakelaarskantoren. Alle zijn lid van de NVM en de NVM Vakgroep Business. Alle kantoren beschikken stuk voor stuk over hoge vakkennis, degelijkheid en service en wij werken samen om u beter te kunnen bedienen. Want acht bedrijfsmakelaars weten meer dan één. In totaal hebben we binnen de G7 zestien filialen en bestrijken wij heel Noord-Holland. 

Als ondernemer of manager bent u steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw producten of diensten. Uw visie is niet beperkt. Dat geldt ook voor de huisvesting van uw organisatie. Daarbij wilt u niet afgaan op slechts één optie, maar kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden en vestigingsplaatsen. U wilt deskundige begeleiding en adviezen, met alle oog voor uw wensen en belangen.

Dan ligt de keuze voor een makelaar van de G7 BedrijfsMakelaarsGroep voor de hand.
De G7 Bedrijfsmakelaarsgroep heeft vestigingen door geheel Noord-Holland. Lokale marktkennis is het fundament voor het beste advies en het optimale resultaat. Via Magneet Makelaars heeft u toegang tot de kennis en kunde van alle acht de kantoren. Heeft uw vraag betrekking op een specifiek deel van Noord-Holland dan treden wij direct in contact met onze collega in het desbetreffende gebied om u samen op de juiste wijze te adviseren.

Bij verkoop of verhuur wordt uw pand in heel Noord-Holland onder de aandacht gebracht. In zestien filialen, via het G7 Magazine en op de G7 internetsite. Hierdoor hebben G7 Makelaars het grootste bereik in uw regio.